Malajziát!

…és fizettesd ki velünk!

Ugye érvényes az útleveled?

Érdekességek Malajziáról

A mértékegységek lazán értendők
A 60 perc, az a fél óra, és a másfél óra közti idősávban bármennyi lehet. Itt senki nem siet, viszont mindenki mosolyog. Kivéve a turistákat. Az árak szintén lazán kezelendők, alkudni pedig kötelező, még egy plázában is. Ha a 99 ringites árat sikerül 85-re lealkudni, és azt írják a számlára is, még simán előfordulhat, hogy a kasszánál csak 75-öt kell  fizetni. (De az is, hogy 90-et.)
Az édességek nagyon gusztusosak és csábítóak mindaddig, míg meg nem kóstolod.
Rizsnyákból, vagy miből készülnek többnyire, és rendkívül látványosak. Megkóstoláskor azonban gyorsan kiderül, hogy se nem édesek igazán, se nem sósak. Sőt, olyan is van, aminek az egyik fele édes, a másik meg sós. Távoli rokonságban sem állnak például a török vagy arab, méztől csöpögő édességekkel, melyek cukortartalma köztudottan ott kezdődik, ahol a Rákóczi túrósé véget ér.
Az esőt megrendelik.
Nem vicc! Amikor több napon át nincs eső, egyre nagyobb a hőség és a szmog, a kormány valamilyen technikával esőt fakaszt a felhőkből. A Pekingi Olimpia óta tudjuk, van rá megoldás, hogy a felhők”rávehetőek” legyenek arra, hogy a terhüket eső formájában adják le. Nem tudom mennyire környezetbarát megoldás, de a helyiek mindenesetre boldogan mennek dolgukra a langyos esőben. Természetesen, mivel trópusi éghajlatú országról van szó, spontán esőben sincs hiány.
Malajziában királyság van, az ország államformája alkotmányos monarchia.
A királyokat a szultánok közül választják ki. 13 szultanátus van, és 9-ből választanak királyt. A jelenlegi, 80-as éveiben járó király az eddigi legidősebb maláj uralkodó. Szám szerint ő a 14. malajziai király. 2011 óta uralkodik, és az 1970-1975 közötti ciklusa után ez a második 5 éves uralkodói szakasza. Érdekes, hogy mind a 9 szultán egyszer sorra kerül, és királlyá választják őket. A mostani király teljes neve, kapaszkodjunk: Almu’tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Alhaj Abdul Halim Mu’adzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah, és hivatalának megnevezése sincs elaprózva: Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong, vagyis: Őfelsége, a Szövetség Legfelsőbb Ura. Elmondjuk visszafele is? 🙂
Nincs vallási, nemzeti megkülönböztetés.
Malajzia fő vallása az iszlám, a népesség legnagyobb része muzulmán, azonban mindenki szabadon gyakorolhatja vallását. A hivatalos nyelv a maláj, de a valláshoz hasonlóan, mindenkinek joga van a saját anyanyelvén tanulni az általános iskolában. A gimnáziumban közös osztályokba kerülnek a soknemzetiségű ország fiataljai, ahol megtanulják a közös nyelvet, a békés együttélést, és egymás elfogadását. Malajziában nem foglalkoznak azzal, hogy ki maláj és ki nem. Ezt talán mi magyarok is megtanulhatnánk, hogy ne a különbségekre, sokkal inkább a hasonlóságokra koncentráljunk. Az emberiség története során az együttműködés hozta a legnagyobb sikereket, és ha ez eddig bevált, miért cserélnénk le a módszert.
A bal kéz tisztátalan, ne használd társasági érintkezés közben!
Legnagyobb modortalanság bal kézzel átvenni egy névjegykártyát egy partin, és hogy a szél el ne vigye, rátenni a poharat. Ezzel körülbelül annyira megsértjük a másikat, mintha leköptük volna. A helyes viselkedés: két kézzel átvenni, meghajolni, elolvasni a nevet, mosolyogni, biccenteni, majd zsebre tenni a kártyát. Ne feledjük, hogy ez Ázsia, ahol az udvarias viselkedés a minden. Ahol az udvariatlan embernek „nincs arca”.

Nagy Norbert és Nagy Laura

Jól emlékszünk, hogy 2014 telén az internet előtt keresgéltük a megoldást, hogyan tehetnénk szert pluszjövedelemre. Mindketten teljes munkaidőben dolgoztunk, ezért otthonról végezhető, valós(!) lehetőséget kerestünk, mint mondjuk az otthoni bedolgozás, borítékolás, akármi-hajtogatás, stb.  Keresgélés közben tucatnyi fórumba szaladtunk bele, ahol más, hasonló helyzetben lévő emberek épp arról írtak egymásnak, hogy mit nem szabad elvállalni, mert becsapják a gyanútlan keresgélőt.

És akkor találtunk egy oldalt, ahol egy szakállas, megnyerő arcú ember a network marketing előnyeit ecsetelte. Bár a férfit szimpatikusnak találtuk, az MLM-mel kapcsolatban voltak fenntartásaink.
Hetekig dilemmáztunk, hogy belevágjunk-e vagy sem, mert az igazat megvallva izgatta a fantáziánkat, egy otthonról felépített saját üzlet víziója, és a számunkra is elérhető passzív jövedelem lehetősége. Sokáig leveleztünk a szakállas emberrel, és vártuk, hogy mikor derül ki a turpisság. Nagyösszegű kezdőcsomagok kötelező megvásárlásától tartottunk, és eladhatatlan termékektől. Aztán jött a meglepetés: sem kötelező kezdőcsomag nem volt, sem pedig eladni nem kellett…
Most a világ legnagyobb ganoderma termelő cégének független képviselői vagyunk, szeretjük, amit csinálunk, és már nem kell azon gondolkodnunk, hogy honnan, és mivel egészítsük ki a fizetésünket. Bojtos Zoltán és felesége, Bojtos-Sváb Csilla személyében pedig két olyan nagytudású, tapasztalt igazgatóval dolgozhatunk együtt, akiknek nem csak munkatársai, de barátai is lettünk azóta. Az eredeti cél, hogy egy kis mellékesre tegyünk szert, már rég a múlté, hiszen helyette egy teljesen új élet lehetőségével találkoztunk. Így utólag visszagondolva, hálásak vagyunk magunknak azért, hogy annakidején, nem voltunk annyira előítéletesek, hogy ledumáljuk magunkat erről a nagyszerű lehetőségről.
Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Ha hozzánk csatlakozol, megkapod a mi tapasztalatainkat, tudásunkat és megkapod Zoliék teljes segítségét is. Ismerd meg őket is lejjebb!

Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoltán
DXN gyémántok
a Dubaj-i jutalomúton a sivatagi szafarin.

Ki fog neked még abban segíteni, hogy eljuss Malajziába?

Nevünk Bojtos-Sváb Csilla grafikus, és Bojtos Zoltán kamionsofőr. 6 éve építjük a hálózatunkat, és gyémánt szinten vagyunk az üzletben. A világ 19 országában, összesen jelenleg 550 partnerünk van. De ez a szám napról napra növekszik.

2017 márciusában a DXN meghívására, és költségén részt vettünk a Dubaj-i jutalomutazáson. Nagyon sok marketing tanulás eredményeképpen létrehoztunk egy könnyen másolható rendszert, amit a munkatársainknak átadunk. Van egy mindenre kiterjedő cselekvési tervünk, ami abban segíti a hozzánk csatlakozó partnereinket, hogy ők is azonnal szponzorálhassanak másokat, bármennyire is kezdők még az üzletben.

Otthon vagyunk az arculat kialakításában, WordPress weboldalak elkészítésében, és a keresőoptimalizálásban. Kép, és videószerkesztésben, és az online marketingben. Az összes tudásunk, és tapasztalatunk a rendelkezésedre áll, hogy a magad hasznára fordítsd. A te sikered a feltétele a mi sikerünknek, ezért a te sikered nekünk ugyanolyan fontos, mint neked, magadnak.

6 éve ez a hobbink, és a szenvedélyünk

A világ 19 országában vannak partnereink

Jelenleg 550 fős hálózatunk van

Malajzia promóció!

 • Csatlakozz a DXN-hez, és fogyassz havonta 300 pont értékben táplálék kiegészítőket!
 • Találj két embert, aki passzív jövedelemre vágyik, és veled akar dolgozni!
 • Találj az ő ismerőseik között 3-3 olyan embert, aki aggódik az állása, vagy a leendő nyugdíja miatt, vagy aki többre vágyik az életben, mint egyszerűen csak túlélni!
 • Ha ez a 6 ember eléri az első üzleti szintet 2018 január 31-ig, már csak arról kell gondoskodnod, hogy érvényes legyen az útleveled, mert utazol a DXN költségén 5 napra Malajziába!

Még ennyi időd van teljesíteni a feltételeket

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ebben leszünk leginkább a hasznodra

A hálózatépítés nem azt jelenti, hogy levakarhatatlanul rászállunk emberekre, és addig nem hagyunk nekik békét, amíg nem csatlakoznak. Épp ellenkezőleg! Mi arra vagyunk jó példa, hogy lehetsz eredményes akkor is, ha empatikus vagy, türelmes, és elsősorban segíteni szeretnél másoknak. Ezt a módszert tanítjuk a munkatársainknak is, mert be akarjuk bizonyítani, hogy ez egy jobb út.
Empatikus módszer
Magas szintű szakmai tudás
Lelkesen tanuljuk Wolf Gábor, Surányi Ferenc, Vida Ági, Erdélyi Norbert marketinges anyagait, Odrovics János és mások hírlevélírás, és marketing szövegírás tanfolyamait. Szilágyi Balázstól tanultuk a keresőoptimalizálás rejtelmeit. Mindezen tudás tükröződik ebben az érkeztető oldalban is. És ezzel a tudással számolhatsz a saját sikered elérésében is, hiszen a te sikered nekünk ugyanannyira fontos, mint neked.
A pozitív életszemlélet és a helyes attitüd elengedhetetlen abban, hogy sikeresek legyünk. A mi hozzáállásunk ehhez a szakmához talán így foglalható össze: Megyek előtted, és mutatom az utat. Fogom a kezed, amíg kell, és nem erőltetem rád a saját módszeremet. A mi csapatunkban önkéntesek dolgoznak együtt más önkéntesekkel, senki nem az alárendeltje senkinek. Inspirállak, és támogatlak, hogy megtaláld a saját módszeredet, amiben jól érzed magad, és sikeres tudsz lenni.
Pozitív hozáállás
Kreativitás, segítségnyújtás
Az egyik erősségünk a kreativitás. Szívesen segítünk a csapattársainknak egy-egy weboldal, hirdetési kampány, vagy saját szórólap elkészítésében, Ezt a konkrét oldalt is használhatod a saját adataiddal, ha csatlakozol. Csilla grafikusi szakértelme folytán egészen a nyomtatott anyagok teljes nyomdakész állapotáig. Szerencsére a felső vonalunk is tele van kiváló online szakemberekkel, bár egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az offline megjelenés fejlesztésére is.
Akarod tudni, hogyan tudunk neked segíteni? Várj, előtte tudnunk kell, hogy melyik tipus vagy!
 • inkább extrovertált tipus vagy
 • szívesen ismerkedsz emberekkel
 • mások hallgatnak a véleményedre
 • imádod a társaságot

Akkor ez neked szól:

 • inkább introvertált tipus vagy
 • Inkább otthon vagy egy jó könyv társaságában
 • jól kezeled a számítógépet
 • ha ismerkedsz is, inkább online

Akkor ez neked szól:

Biztosan ismersz olyan embert, aki:

 • szeretne megszabadulni az utált munkahelyéről,
 • a biztonság kedvéért egy másik financiális lábat szeretne magának,
 • élni, nem csak túlélni akar,
 • olyan kismamát, aki otthonról végezhető munkát keres,
 • olyat, aki egy biztos nyugdíjra vágyik a bizonytalan helyett,
 • segíteni szeretne másoknak,
 • olyan pedagógust, akinek elege van a sok adminisztrációból, inkább tanítani akar,
 • olyan értékesítésben dolgozó embert, aki inkább a saját hasznára kamatoztatná a képességeit,
 • olyan vállalkozót, aki szabad akar lenni végre.

Nem ismersz ilyen embereket?

El tudod-e képzelni, hogy a segítségünkkel találsz ilyeneket? Elhiszed, hogy a világ lakosságából találsz kettő, azaz 2 ilyen embert? Csak kettőt, nem többet. És azt, hogy ők is találnak ismeretlenek, vagy az ismerőseik közül 3-3 hasonló motivációval rendelkezőket?

%

A hálózatunk tagjainak a 95%-át nem ismertük korábban.

Mi történik, ha azonnal belevágsz, hogy ne veszíts egy napot sem, és mi lesz, ha megint a belső szabotőrre hallgatsz, aki eddig is megakadályozta, hogy szabad életet élj?

A vacsorád 2018 április 5-én, ha most nem teszel semmit

A vacsorád 2018 április 5-én, ha azonnal cselekedsz

Ha most nem teszel semmit

 • Tovább álmodozol a szabad életről
 • Feliratkozol még száz hírlevélsorozatra (amiket aztán el sem olvasol)
 • Malajzia kimarad az életedből
 • Keresheted tovább “az ideális” lehetőséget
 • Csak akkor lesz bevételed, ha dolgozol
 • Tovább függsz a munkáltatód kénye-kedvétől
 • A passzív jövedelem örök álom marad
 • Még az is lehet, hogy valaki jól átver egy “nagy” lehetőséggel
 • Tovább jársz az utált munkahelyedre, és várod a pénteket
 • Csak panaszkodsz, és panaszkodsz, ahelyett, hogy cselekednél
 • Az egészségügyre leszel utalva, mert az immunrendszered egyedül nem győzi a feladatokat

Ha azonnal cselekedsz

 • Rá fogsz jönni, hogy ezt az üzletet keresed már hosszú ideje
 • Egy felejthetetlen hét vár rád Malajziában
 • Beindítasz egy dinamikusan fejlődő hálózatot
 • Ha teljesíted a kiírás feltételeit, már érezhető havi passzív jövedelmed lesz.
 • Te is a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy milyen jó, amikor az immunrendszered képen röhögi a betegségeket
Mi történik, ha mégsem sikerül?

Azt szögezzük le, hogy nem valami vacak terméket akar bárki rád sózni. A DXN az a ganodermában, mint Puskás Öcsi, vagy Pelé a fociban, Schumacher a Forma 1-ben, és Overdose a lósportban. A DXN a Rolex, a Swarowsky, és a Rolls-Royce. Csak nézz utána nyugodtan! Ha nem sikerül teljesíteni a feltételeket, és MOST nem jön össze a maláj utazás, elindítasz egy dinamikusan fejlődő hálózatot, ami egyre nagyobb passzív jövedelmet eredményez. Mi ezzel a baj? Ez pont az, amit te is szeretnél, de most még egy extra ajándék is jár hozzá, az 5 nap Malajziában a DXN költségén. Szóval, ha nem jön össze, te akkor is nyersz!

Mi a biztosíték a sikerre?

Én azt gondolom, hogy mindenki sikeres lesz, aki a siker feltételeit teljesíti. Te amikor csatlakozol hozzánk, máris spórolsz magadnak 6 év tanulást, hiszen megkapod a mi szellemi tőkénket. Olyan eszközöket kapsz azonnal, amik kicsiszolása nekünk 6 évig tartott, neked csak arra kell figyelni, hogy pontosan úgy használd őket, ahogy mondjuk. Ha főzés közben felcseréled a sót a cukorral, az étel “nem fog működni”.

De a legnagyobb biztosíték a sikerre te magad vagy. Ha valaki rádöbben, hogy egy korrekt üzlethez csatlakozott, ahol csúcsminőségű termékekkel foglalkozik, megállíthatatlanná válik, ahogy mi is. Mi már most többet értünk el, mint azt valaha is remélni mertük, és még csak az út elején tartunk.

Nincs erre pénzem.

Ez az üzleti vállalkozás nem pénz kérdése, hiszen akár 5000 forint regisztrációs díj ellenében elkezdheted, és egy ilyen vállalkozásban nagyon sok befektetést ki lehet munkával váltani. Ha a havi 300 pont miatt gondolod, itt arra is találsz választ. De ami nagyon fontos, hogy ahogy egyre többen csatlakoznak hozzád, és vásárolnak, egyre magasabb lesz a jutalékod, tehát egyre kevesebbe kerül a saját célra, vagy eladásra vásárolt termékek ára.

Mindazonáltal ez nem egy nyereményjáték, a maláj utat, vagy a passzív jövedelmet nem megnyerni kell, hanem meg kell dolgozni érte. Ez jó, és rossz hír is egyben. Hiszen hány nyereményjátékon vettél már részt, és hányszor is nyertél? Itt a belefektetett munkád minden percét kifizetik, újra, és újra.

Nincs erre időm.

Ismered a mondást, hogy mindenkinek arra van ideje, amire szakít magának? Én még azt is megkérdezem, hogy ha biztos lennél benne, hogy ezzel a tevékenységgel 3 év múlva 100 000 forint havi, passzív bevételed lenne, akkor szakítanál magadnak rá időt? Biztosan jó a Facebook-on lógni, vagy a TV-t nézni, jó a barátokkal bulizni, vagy kirándulni, de azzal csak úgy lehet elindulni az anyagi függetlenség felé, ha közben például a ganodermás kávét is ajánlod a barátaidnak, és másoknak. Szóval, ahogy mondani szokták, valamit valamiért. Te döntesz, a te életed.

Én nem vagyok "olyan".

Én sem! Milyen? Olyan, aki segít másoknak azzal, hogy felhívja a figyelmet egy termékcsaládra, ami jó hatással van az egészségükre? Vagy olyan, aki másokat mentorálva egyre több pénzhez juttatja őket? Bocs, visszaszívom! Mi olyanok vagyunk, és még nem is szégyeljük! Az, aki ezt a szakmát becsületesen csinálja, vagy már próbálta, pontosan tudja, hogy mennyi törődés, mennyi tanítás, mennyi bátorítás, és inspirálás van benne egy-egy sikeres munkatársban a szponzora részéről. Nagyon kevesen tudják ezt teljesen egyedül jól megtanulni. Ez a világ egyetlen szakmája, ahol a saját sikerünk csak úgy érhető el, ha másokat sikeressé teszünk.

Hogyan szerezheted meg a 300 személyes pontod havonta?

Először is, nincs szükség azonnal arra, hogy megvedd a 300 pontodat minden hónapban. Van egy kiskapu. (Mindig van kiskapu, és mi magyarok ezt különösen szívesen használjuk.) Az alternatíva az, hogy a teljes időszak alatt, tehát 2017 június 1 és 2018 január 31 között legyen 2500 pontod összesen. Tehát elég a végefelé megvenni a pontokat, amikor már látod, hogy a többi feltétel is összejön.

De ha áttérsz a ganodermás termékek használatára a mostaniak helyett a konyhádban, és a fürdőszobádban, gond nélkül megvan a 300 pont. Mi például 500 körül veszünk havonta saját részre.

De ha ismersz néhány embert, akinek magas a vérnyomása, nincs rendben a cukorszintje, vagy sportolót, testépítőt, vagy várandós kismamát, aki rendszeresen fogyaszt táplálék kiegészítőket, máris lehet néhány vásárlód. 

Válaszd ki a legjobbat!

Alap regisztráció
Ez a legolcsóbb, bár nem a leggazdaságosabb csatlakozási lehetőség. 5000 forint regisztrációs díj, és legalább egy termék megvásárlása a feltétel, és ehhez jön még a postaköltség.
DSP "C" csomag
A 9 legjobban fogyó termékből összeállított csomag, ami tartalmazza az 5000 forint regisztrációs költséget is. Az ára 32 735 Ft, A legjobb azonban az, hogy a vételár 110%-a visszatérítésre kerül, levásárolható kedvezmény formájában. Ez összesen 42 000 forint kedvezmény, mert megspórolod a regisztrációs díjat, és a postaköltséget is.
DSP "B" csomag
A 9 doboz kávéból, és 11 egyéb termékből álló csomag, ami tartalmazza az 5000 forint regisztrációs költséget is. Az ára 102 135 Ft, A legjobb azonban az, hogy a vételár 130%-a visszatérítésre kerül, levásárolható kedvezmény formájában. Ez 139 000 forint megtakarítás, mert sem az 5000 forint regisztrációs díjat, sem a postaköltséget sem kell kifizetni.
DSP "A" csomag
A 30 doboz kávéból, és 10 egyéb termékből összeállított csomag, ami tartalmazza az 5000 forint regisztrációs költséget is. Az ára 174 130 Ft, A legjobb azonban az, hogy a vételár 150%-a visszatérítésre kerül, levásárolható kedvezmény formájában. Ez 267 000 forint megtakarítás, mert sem az 5000 forint regisztrációs díjat, sem a postaköltséget sem kell kifizetni.
Néhány vélemény azoktól, akik már jól döntöttek:

Olyan lehetőséget kerestem, amiben kifejezhetem önmagam, ami által tanulhatok, megismerhetek új dolgokat, és esetleg még anyagi bevételem is származik belőle.

Tímea

Tímea

Thessaloniki, Görögország

21 éve készségfejlesztéssel foglalkozom és lassan 15 éve a saját tréningcégem a Tréning Centrum Magyarország vezetőjeként járom az országot. Most sokan kérdezhetitek, hogy mi az oka a váltásnak? Nincs váltás, maradok tréner és mellette elkezdem ezt az üzletet is. Mert szabad akarok lenni én is, és mert ezt a céget, és ezt a termékcsaládot olyannak találom, amihez örömmel adom a nevem.

Tamás

Tamás

Budapest, Magyarország

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy: Van más élet!

Laura és Norbert

Laura és Norbert

Budapest, Magyarország

Szeretem, hogy nincs kötöttség, a saját tempómban haladok, kényelmesen, otthonról dolgozhatok, és óriási a benne rejlő lehetőség..

Éva

Éva

Várpalota, Magyarország

Annyira jó, hogy kaptuk ezt a lehetőséget. Sokat szenvedtem korábban a munkahelyemen az irodában ülve egész nap és vágytam valami rugalmasabb időbeosztásban végezhető, értékes tevékenységre.

Ildikó

Ildikó

Budapest, Magyarország

Harminc évvel ezelőtt azt gondoltam hogy elérem rengeteg munkával hogy nyugodt életet tudok biztosítani a családomnak és magamnak. Mára már kiderült hogy ez a hagyományos formában és keretek között lehetetlen. Akkor talált rám ez az üzlet amikor egészségileg és mentálisan is elég mélyen voltam... Most azt gondolom hogy ez életem legjobb döntései közé tartozik. Ez egy varázslatos üzlet ami megváltoztathatja a gondolkodásod és az egész életed.

Lajos

Lajos

Püspökladány, Magyarország